Minigol

Igår blev det minigolf i Beddingestrand med goa vänner, vi var 7 stycken som begav oss dit.
Det var ju en riktigt fin kväll igår så man får passa på och vara ute då.
 
Nu regnar det ju igen, men det är rätt skönt för det har varit så kvavt idag så kändes inte som jag kunde andas ett tag. Nu blev luften mycket behagligare.
 
Härligt med fredag igen, helgen bjuder på grillning, umgås med vänner och shopping.
Tror på en riktigt bra helg!
 
4 veckor kvar till semestern bara!!

R.I.P

På midsommardagen så läste jag sydsvenskan på mobilen och läste om misshandeln i Veberöd, vi visste om att det var fest där och hade pratat lite om det kvällen innan.
 
Jag fortsatte sedan följa detta via sydsvenskan för att få reda på mer om det och hur det gick med de misshandlade. När jag läste om att personen dött så kändes det så hemskt, när jag sedan fick reda på vem det var så stack det lite extra i hjärtat. Nu fick jag ett ansikte på personen, jag har träffat honom genom gemensamma vänner några gånger och jag visste direkt flera stycken som inte mådde bra efter detta beskedet!
 
Det är en hemsk värld där man blir mördad för att avstyra ett bråk, att det ska komma oinbjudna till en fest och skapa bråk. Det var midsommar och alla ville bara ha kul!
 
Vila i frid Christoffer. Du har många som tänker på dig och jag vet att du vakar över dem!
 
http://www.sydsvenskan.se/lund/man-avled-efter-misshandel
 

After work

I torsdags hade vi after work med jobb. Jag och Mattias var på utbildning hela dagen så blev upphämtade när det var slut, in till malmö där vi först satt på Lilla torg och drack en öl.
 
Sen blev det middag och fortsatt dricka på TGI Fridays, hade väldigt trevligt! blev många olika drinkar, passa på när jobb betalar ju! Beställde in en kanna Mojito, inte alls dumt!
 

Sorry för dålig uppdatering

Men efter den här uppdateringen så fungerar inte blogg.se-appen längre och jag bloggar mest via den.
Svårt att hinna med att sitta vid datorn, eller ja jag sitter ju där 8 timmar om dagen och då är man inte så sugen på det på kvällen igen! Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan, annars får jag kanske byta portal.
 
 
Det har ju varit midsommar som var mycket trevlig! Den firades hos vänner i Veberöd.
Träffades på eftermiddagen och började med den "vanliga" midsommarmaten som sill, nypotatis, lax, köttbullar m.m. det var faktiskt riktigt gott. När vi ätit färdigt kom äntligen solen! Då blev det kubb och sen även fia med knuff med cider. Vid 21,30 åt vi grillar så det blev inte jordgubbar förrän vid 00.
 
Under hela kvällen hade vi även ölprovning, det var väldigt kul. Dock var det många öl som var sådär.
 
 
 
Midsommardagen blev en väldigt lugn dag för vissa av oss iaf. Jag låg mest i soffan och kolla film medans de andra jobbade i trädgården, jag fixa iaf lunch till dem!
 
Söndagen blev fortsatt lugn hemma, städa lite på förmiddagen sen blev det mys i soffan. Och på kvällen middag hos svärföräldrarna!

27 år

Idag är det min födelsedag. 27 år, shit börjar ju bli gammal

Ätit tårta på jobb. Sen ikväll har jag fått present av älskling. Fick parfym och fina blommor av älskling. Sen åkte vi till Pers krog och åt fondue. Mkt gott!

Sen har vi bara slappat, imorgon ska jag och Mattias på utbildning sen blir det ut och äta med jobb!

Me, Myself and I

Här kommer 2006-2009.

2006 började jag som blond/rödhårig och slutade som brunett. Hann även permanenta håret.

   


2007 ville jag bli blond igen, klippte först av den gamla permanenten. Sen ville jag permanenta mig igen!

    

2008, fortfarande blond och håret började äntligen växa men så efter i början av året klippte jag page och blekte verkligen håret! Slutet av året var det ganska vitt så la i en touch av brunt och det var ju jäklar vilken hjäm jag hade!
  

2009 hade jag så blekt hår ett tag att jag i slutet av året fick färga det brunt för det var så slitet
 

Trötta dagar

Dessa två dagar har varit jobbiga, har varit så grymt trött.
Haft äckligt mkt på jobb också, jobba hemma en timme igår kväll och idag jobba jag över en stund.
Men efter midsommar kommer det nog bara bli lugnare och lugnare. Så då ska jag äntligen börja med min att göra-lista.

Imorgon fyller jag år! Älskar att fylla år, då är det min dag! Med massa kärlek, ska äta tårta med jobb. Sen ska älskling fixa mat imorgon eller om han bjuder ut mig på restaurang och så ska jag få present!

Tänk ändå att jag blir 27, OJ! Var har alla åren tagit vägen!

Smygfirat min födelsedag

Idag kom släkten på brunch. Fick så mkt fina presenter, är väldigt nöjd!

Sen blev det en snabbvisit till Lund och träffa Dennis och Charlotte som är och hälsar på från USA. Jag & Dennis har jobbat ihop i 2 och ett halvt år innan han flytta till USA för att plugga. Dennis hade köpt ett par vita converse till mig som jag tjatat om nästa 1 år. Blev så glad och det var kul att ses. Blir väl inte förrän vi hälsar på i Seattle nästa gång!

Städ och fix

Idag har vi städat, handlat inför mitt kalas och varit på systemet och handlat 10 olika sorters öl till midsommar då vi ska ha lite ölprovning.

Faktiskt varit en mysig dag fast det vatt mkt städ. Gjort klart i badrummet också och sorterat ut mkt skit.

Ikväll har vi ätit gott, Kenny gjorde cheesecake som vi åt till en film innan.

Jag blev precis lite rastlös och var tvungen att torka utemöblerna och vattna blommorna där ute, faktiskt skönt väder ikväll.

Halleluja

Badrummet var klart när vi kom hem! Bästa dagen detta året. Idag är det exakt 1 månad sedan de börja renoveringen.

Så ikväll har vi skruvat upp skåp och annat som skulle upp på väggarna. Imorgon ska skåpet under vasken in och sen tänkte jag rensa lite bland allt skit.

Ska även städa och handla imorgon. Ska bjuda släkten på lunch på söndag, fyller ju år nästa vecka. Gud va tiden går.

Shopping

Igår blev det shopping på Ikea med mor. Åt lite och sen blev det varvet runt. Skulle ha ett lakan bara men blev ändå 500:-, man hittar alltid något kul.

Sen fick jag ju köra till svärföräldrarna och duscha, målaren säger att han blir klar idag. Då är det exakt en månad sen de börja för det var den 15 maj.

Det tar aldrig slut

i fredags kunde vi ju äntligen börja duscha igen, det enda som skulle fixas denna veckan var att målaren skulle måla väggarna. Han påbörja det igår och när vi kom hem möttes vi av papp på hela golvet i badrummet, stege, skåp m.m. så återigen kunde vi inte duscha!!

Om det inte är färdigt imorgon så kommer Kenny få köra mig till psyket för jag kommer få ett anfall!

Ska ha kalas på söndag och det hade ju varit skönt om det blev klart någon gång! 4 veckor passerade igår!
Kontakta hyresgästföreningen igår så de ska räkna ut vilken kompensation vi kan begära!

Hälsa på

Fick massage efter jobb, skönt och få mjuka upp musklerna lite.

Denna dag känns lite bättre än igår. Får väl göra som pauline skrev och se det positiva i livet. Upp och ner kommer det alltid gå.

Körde och åt middag hos svärföräldrarna efter massagen och nu är vi på väg till kennys kusin för att träffa deras lilla bebis. Fast Kenny är i garaget och jobbar så vi åkte själv. Kommer nog bli trevligt.

Torsdag imorgon, skönt!

Bort bort

Ibland vill jag bara bort från allt. Allt det i mitt liv som gör mig liten och sårbar.

Kommer livet alltid se ut såhär?!
När ljusnar det bakom molnen?!

Dagens outfit

Detta har jag på mig idag.

Mitt nya jag

Färgat och klippt mig ikväll.
Var sugen på att göra något galet och kul.

Så det blev blonda, röda och mörkbruna tjocka slingor i hela håret. Klippte bara lite på topparna, vill ju att det ska bli långt.

Här kommer före och efter. Man ser tyvärr inte det röda så bra på fotot svårt med ljuset plus att vi platta de för att få fram färgerna, är ju lockigt annars.

Ost, kex och jordgubbar

Har myskväll med ost, kex och jordgubbar och kollar film. Filmen är visserligen är kass men vi har trevligt ändå.

Helgen

Studenten i fredags var väldigt trevlig. God mat och dryck. Blev en del öl så i lördags morse var vi lite trötta.

Men upp och iväg för att hjälpa våra kompisar att flytta. De har köpt ett jättefint hus. Blev allt lite avundsjuk, längtar tills vi kommer ifrån denna lägenhet. Blev bjudna på lunch och grillning på kvällen. Satt hela högen i deras uterum till ca 00 och bara snacka.

Idag har det storstädats. Badrummet blev typ klart i fredags, vi kan iaf duscha nu. Det ska målas tak och väggar i veckan som kommer sen kan vi flytta in alla saker oxå. 4 veckor har det tagit, det är ju helt sjukt.

Men nu har vi en ren och fin lägenhet igen!

Då kör vi student

Då drar vi på student nu. Hoppas på uppehåll.

Äntligen fredag

Då var det fredag igen, veckan har blivit helt konstig eftersom vi var lediga i onsdags.

Ikväll blir det iaf student! Hoppas att det inte regnar. Tänk att det var 8 år sen jag tog studenten idag! vi hade superfint väder, vilken dag det är! Åh kommer alltid minnas den med glädje.


Badrummet är ju en jävla följetång, de säger de ska vara klart idag men jag tror att de missat en sak! Väggarna behövs målas! suck suck suck. är så trött på det, kommer de inte målas idag så blir de inte klart förrän nästa vecka och då tänker jag kräva kompensation från Svedala hem! de ska väl fan inte ta 4 veckor och fixa ett badrum. blir så jäkla arg!

nej nu ska jag ta en kopp te och börja jobba så jag kan tänka på annat.

Dag 27 - min favoritplats

Min favoritplats är hemma hos mamma.
Det är nåt speciellt med att komma dit, jag är hemma, trygg och allt är så mysigt.

Jag flytta hemifrån när jag var 17 år och sen har jag bott lite överallt och kommit hem till mamma igen under vissa perioder då jag plugga eller precis slutat skolan.

Min dag

Fick ett sms imorse av Sabine som undra om vi skulle köra bo ohlsson, jag tackar inte nej till lite shopping.

Så jag, Sabine och hennes underbara dotter spenderade några timmar med shopping och lunch. Jag shoppa två toppar, vattenkokare och annat bra att ha.

Sen gick vi en runda hemma hos Sabine, suttit ute och snackat skit och busat med nicolina.

Grabbarna kom med mat sen så det blev grillat, fantastiskt gott.

Jobb imorgon igen, konstigt det är torsdag. Men snart helg igen.

Jag ser ljuset

På fredag ska badrummet vara klart och det kan nog hända. Mattan på golvet är iallafall lagd så man slipper ha skor nu.

Sen blir det storstädning och fix hela helgen.

Date

Ikväll blev det date med Camilla.
Shoppa lite och käka gott.

Alltid kul med kvalitetstid med bästis, man behöver snacka av sig med nån som förstår en och känner en utantill.

Firat mormor

I eftermiddag har vi firat mormor som fyllde år igår. Det bjöds på grillat och sen cheesecake till efterrätt.

Alltid trevligt att träffa släkten.

Nu e Tonny här och det är big brother final.

Ozzy

Såg ju Ozzy igår på Malmö stadio, älskar hans musik! Lyssnat på hans musik i ca 12 år.
Han är en jäkla krutgubbe, 64 år gammal still going strong! Slash spelade också, grym på gitarr!

Tyckte dock våra platser var sådär, man satt så långt bak så man såg mest en liten prick på scenen. Tur är där ju storbildstv men då känns de inte riktigt som man ser han live. Men det är ju så på konserter tyvärr.

Men nu har jag iaf sett honom live och det var häftigt!!

 

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Jag gråter åt det mesta, är ganska känslig.

Filmer är väl det som får mig att gråta mest, kenny brukar titta på mig och skratta lite. Jag kan inte hjälpa det.
Sen ska vi inte prata om studenter, bröllop m.m. då bölas då!!!

Jag har inte svårt för att gråta om man säger så!

Dag 23 - det här får mig att må bättre

Mina vänner och familj får mig att må bäst.
Skratt, kunna prata om allt, inte behöva göra nåt utan bara vara.


<3

Ozzy

Äntligen är dagen kommen.
Ikväll ska vi se Ozzy live på Malmö stadio. Är så sjukt taggad, en dröm som går i uppfyllelse.

Äntligen fredag

Vi ser film och mumsar jordgubbar.

Varit och storhandlat på Willys, blir alltid så dyrt när Kenny är med. Han vill ha allt, knäppis.

Dag 22 - det här upprör mig

oj det är mycket höll jag på att säga.

just nu är jag nog mest upprörd över bensinpriset, det är helt sjukt att vi snart är upp i 16:- litern, jag som inte kan åka buss eller tåg till mitt jobb har ju inget annat väl än att köra och tanka till dessa hutlösa priser.
det är sjukt att staten ska ha in 8kr/litern av detta, till vadå?! Förstår att de vill värna om miljön men detta är ju fel sätt. Bilindustrin kommer inte försvinna och folk har inte alltid så mycket att välja på.

detta är en prissättning från Preem.

5,97 (grundpris inkl inköp, raffinering och hanteringskostnader)
+2,98 energiskatt (fast skatt)
+2,39 koldioxidskatt (CO2) (fast skatt)
11,34 kr/liter

 +2,84 (25% moms)
______________________________

 14,18 kr/liter, vid pumpen (1 januari, 2012)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus